Gran+Sllqvist

Ny karriär

Göran Sällqvist, aktuell med debutromanen “Efter så många år”

Under sitt yrkesliv väljer vissa personer att förbli inom en bransch och en funktion i hela sin karriär, medan andra hittar nya vägar som kan te sig lite udda. Det finns inget rätt eller fel utan det beror nog på personlighet och ibland medvetna val såväl som mer slumpmässiga händelser i livet.

Göran Sällqvist, som vi på Burro Advisors har haft förmånen att följa och lärt känna under många år, har en enastående intressant karriär. Han började som polis för att mitt i livet övergå till näringslivet i en roll på SAS Trading som säkerhetschef och därefter inköpschef i samma bolag. Därifrån har han utvecklats vidare, bland annat i roller som inköps- och logistikdirektör inom Dagab, vice VD i Coop Sverige med ansvar för kategori- logistikfrågor samt vice VD i Posten och PostNord med ansvar för produktion, logistik, affärsutveckling och inköp m.m.

Nu har Göran börjat en ny yrkeskarriär som kulturarbetare och författare till kriminalromanen ”Efter Så Många År”. Sensmoralen är väl att karriär är ett begrepp som handlar om att göra sin ”grej”, fatta egna medvetna beslut och stå för sina vägval i livet samt maximera sin potential oavsett vad andra säger om de val som görs.

Göran; Burro Advisors hoppas att du får skriva fler böcker om Rickard Ander och stort tack för en fin första läsupplevelse!

 

Boken utspelar sig i nutidens Stockholm och 1980-talets Göteborg