Sommarhälsning

En Sommarhälsning Från Burro Advisors

Nu när sommaren nalkas vill vi på Burro Advisors reflektera över ett ord som man inte kan undgå att höra dagligen i pandemiska tider: Distans.

Många arbetsplatser har fått genomföra omställningar för att anpassa sig till den nya vardagen och från vårt håll har arbetsprocesserna till allra största del löpt på via digitala hjälpmedel på distans.

Alla som verkar i en relationsbaserad bransch vet att energi, lust och inspiration ofta kommer från fysiska möten och givande samtal både på tu man hand och i grupp. Men förändring för med sig nya perspektiv och vi inser vilka till synes banala detaljer som utgör vår arbetsplats.

Vi har fått ny uppskattning för den ständigt levande miljön med spring ut och spring in. Ny uppskattning för att undvika en ”krock” mellan två potentiella kandidater på kontoret. Ny uppskattning för att åka iväg till Uppsala en tisdag för att diskutera en framtida styrelseutvärdering. Och ny uppskattning för våra kollegors små egenheter på kontoret.

Och det är just detta vi tar med oss av våren som gått – uppskattning för de små vardagliga detaljerna vi ofta tar för givet. Sommaren innebär semester för många och vi uppmanar er att njuta av sanden mellan tårna, solstrålarna som smyger sig in genom gardinen tidigt på morgonen och det oundvikliga sommarregnet, för att sedan komma tillbaka starkare i höst.

Så kommer vi att göra, även om vi förstås alltid finns bara ett samtal bort för vårt nätverk.

Distans kan även definieras som ”an interval of time”.

En Burro, en packåsna, är nämligen inte en sprinter i sitt angreppssätt till relationer. Vårt fokus är att stå distansen ut.

Ha en underbar sommar!

/Vännerna på Burro Advisors