Burro Advisors i juli-stämning

Burro Advisors i juli-stämning

Vi stänger inte men vi tar lite ledigt när vi kan. Vi har haft en fantastisk spännande vinter och vår och vi tänker att lite reflektion i hängmattan kan var det som behövs för att sätta full fart igen i augusti. Stort tack till alla som gett oss förtroendet att samarbeta och stort tack till hela vårt nätverk!

På gemensam tillväxtresa

Vi vill passa på att lyckönska John Afzelius och Nelly.com inför deras gemensamma tillväxtresa. Tack för trevligt samarbete!

Nelly rekryterar John Afzelius som ny CFO

Nelly förstärker sin ledningsgrupp med John Afzelius som rekryterats som ny CFO. John har erfarenhet som CFO på Transtema Group AB, noterat på First North, och tidigare som CFO på Thin Film Electronics ASA som är listat på Oslo Børs. John har dessutom arbetat med strategi och M&A inom Orkla och med kapitalförvaltning.

Burro Advisors frukostevent den 29 maj med Sofia Granath

Sofia Granath har inget facit säger hon, men en stor mängd tankeväckande och intressanta idéer om vad vi ska reflektera över när det gäller connectivity, eco system och multidisciplinära team. Den nya tekniken driver nya beteenden, nya beteenden efterfrågar nytt ledarskap. Att medvetet och reflekterat förändra sitt ledarskap kräver träning. Trevligt att träffa många morgonpigga personer från vårt nätverk!

sofia granath.JPG

På nytt VD-uppdrag

Vi vill önska Kerstin Lord varmt lycka till på sitt nya uppdrag som VD för Galleri Andersson/Sandström. Vi ser fram emot fler samarbeten och inte minst spännande utställningar!

2019-05-24_4cac54bc-a6df-4213-9308-85dbc3e4441c.jpg

Presenting our new CEO and new position for Sara | Galleri Andersson/Sandström

Kerstin Lord, born in Los Angeles but since many years living and working in Stockholm, has a solid education foundation in both practical and theoretical arts. In addition to six years of national and international art studies she has a bachelor of arts degree from Stockholm University as well as business administration education.

Michael Wolgsjö rekryteras till MultiQ som ny VD

Vi gläds med MultiQ och dess nye VD Michael Wolgsjö som påbörjar sin gemensamma resa den 18 mars. Tack för ett mycket givande samarbete och lycka till framöver!

vd_michael_wolgsjo.jpg

Michael Wolgsjö to be new CEO of MultiQ

The Board of Directors of MultiQ has appointed Michael Wolgsjö as the new CEO of the company. Michael will take up his position on 18 March 2019. "Michael Wolgsjö has many years of solid experience, primarily in various parts of the IT industry.

Elisabeth Peregi ny VD för KappAhl

Burro Advisors skickar ett varmt lycka till Elisabeth Peregi i hennes nya som VD för KappAhl. Vi vi även tacka KappAhl för ett mycket trevligt och gott samarbete.

Elisabeth Peregi blir KappAhls nya vd

har utsetts till ny verkställande direktör och koncernchef för KappAhl. Elisabeth Peregi, som har en gedigen ledarskaps- och branscherfarenhet från befattningar inom Lindex, tillträder sin nya tjänst under våren 2019 - Jag är mycket nöjd med att välkomna Elisabeth Peregi till KappAhl.